Salata de cartofi cu sfecla si morcov | SuntSanatos.ro
facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Salata de cartofi cu sfecla si morcov

Salate


Se fierbe 1/2 kg cartofi in coaja in apa cu sare. Cand sunt gata se curata, se taie si se stropesc cu ulei.

Se fierb 1 sfecla si 2-3 morcovi in apa cu sare, se dau prin razatoare, se stropesc cu zeama de lamaie si se amesteca cu cartofii.

Se adauga 1-2 mere date prin razatoare si 2 galbenusuri de oua fierte tari. Se pune sare, ulei, piper, sau hrean ras, dupa gust.

Se adauga 2-3 linguri de smantana. Dupa preferinta, sfecla si morcovul pot fi utilizate in stare proaspata. Se serveste dupa o jumatate de ora de la preparare.



Articole din Salate:
Salata de telina fiarta cu maioneza
Salata de rosii cu orez
Salata de vinete
Salata de morcovi cu maioneza
Salata de fasole verde cu rosii
Salata de sfecla cu hrean
Salata de ciuperci cu cartofi
Dejunul Kollath, un aliment ideal
Salata de varza alba cu ceapa
Salata de sfecla rosie cu usturoi verde