facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Salata de cartofi cu sfecla si morcov

Salate


Se fierbe 1/2 kg cartofi in coaja in apa cu sare. Cand sunt gata se curata, se taie si se stropesc cu ulei.

Se fierb 1 sfecla si 2-3 morcovi in apa cu sare, se dau prin razatoare, se stropesc cu zeama de lamaie si se amesteca cu cartofii.

Se adauga 1-2 mere date prin razatoare si 2 galbenusuri de oua fierte tari. Se pune sare, ulei, piper, sau hrean ras, dupa gust.

Se adauga 2-3 linguri de smantana. Dupa preferinta, sfecla si morcovul pot fi utilizate in stare proaspata. Se serveste dupa o jumatate de ora de la preparare.



Articole din Salate:
Salata de ciuperci marinata
Salata de primavara II
Salata de cruditati
Salata de cartofi cu legume
Salata de papadie
Salata de sfecla rosie cu usturoi verde
Salata de cartofi asortata
Salata de fenicul cu linte (4 portii)
Salata de castraveti romaneasca
Salata de Cruditati cu Maioneza (RAW) - Ligia's Kitchen