Salata de cartofi cu sfecla si morcov Salate


Se fierbe 1/2 kg cartofi in coaja in apa cu sare. Cand sunt gata se curata, se taie si se stropesc cu ulei.

Se fierb 1 sfecla si 2-3 morcovi in apa cu sare, se dau prin razatoare, se stropesc cu zeama de lamaie si se amesteca cu cartofii.

Se adauga 1-2 mere date prin razatoare si 2 galbenusuri de oua fierte tari. Se pune sare, ulei, piper, sau hrean ras, dupa gust.

Se adauga 2-3 linguri de smantana. Dupa preferinta, sfecla si morcovul pot fi utilizate in stare proaspata. Se serveste dupa o jumatate de ora de la preparare.



Articole din Salate:
Salata de vinete cu dovlecei
Salata de vinete
Salata de morcovi cu maioneza
Salata de Avocado si Varza Rosie - Ligia's Kitchen
Salata orientala
Salata de ciuperci cu maioneza
Salata de telina fiarta cu maioneza
Salata de fasole verde cu maioneza
Salata de hrean cu sfecla
Salata de rosii cu orez