S-a vindecat de cancer la colon si de leucemie! Este mama a patru copii si este o invingatoare! DocumentareA invins cancerul de doua ori in patru luni! Este povestea aproape incredibila a unei tinere doctorite din Cluj.

Crina Veres a demonstrat ca este o supravietuitoare si i-a lasat muti de uimire pe medici. Acum a gasit o posibilitate sa-i ajute si pe semenii ei.

Medicina lui Hamer ajuta la vindecarea oamenilor prin explicarea logica si rationala a legaturii stranse dintre minte si boala. Noua medicina germana sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional.
Autovindecarea incepe odata ce devenim Constienti de Cine Suntem in acest moment si ce identitate a a noastra sustine si intretine simptomele si senzatiile neplacute si gandurile negative, doar cand apucam sa cunoastem ce ne imbolnaveste ca sa putem Autocontrola si transforma in noi acele aspecte care nu ne mai convin daca alegem sa fim sau sa redevenim sanatosi. (Dr. Crina Veres)


Articole despre Crina Veres
Dr. Crina Veres - Noua Medicina Germana (TVR Cluj)
Dr. Crina Veres - S-a vindecat de cancer la colon si de leucemie!

Articole din Documentare:
Bruce Lipton, Ph.D - Revolutia evolutiei si aparitia creatorilor culturali
What the Bleep!? - Down the Rabbit Hole (Ce naiba - Coborand in gaura iepurelui)
Stacey Kramer: Cel mai bun dar caruia i-am supravietuit
Pamanteni (Earthlings, 2005)
Burzynski- Cancerul este o afacere serioasa
Erik Berglund in Romania (2005)
Apa are memorie
David Icke - Uita-te la asta si taci!
Food matters - Mancarea conteaza
Gary Yourofsky - un discurs despre veganism