S-a vindecat de cancer la colon si de leucemie! Este mama a patru copii si este o invingatoare! DocumentareA invins cancerul de doua ori in patru luni! Este povestea aproape incredibila a unei tinere doctorite din Cluj.

Crina Veres a demonstrat ca este o supravietuitoare si i-a lasat muti de uimire pe medici. Acum a gasit o posibilitate sa-i ajute si pe semenii ei.

Medicina lui Hamer ajuta la vindecarea oamenilor prin explicarea logica si rationala a legaturii stranse dintre minte si boala. Noua medicina germana sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional.
Autovindecarea incepe odata ce devenim Constienti de Cine Suntem in acest moment si ce identitate a a noastra sustine si intretine simptomele si senzatiile neplacute si gandurile negative, doar cand apucam sa cunoastem ce ne imbolnaveste ca sa putem Autocontrola si transforma in noi acele aspecte care nu ne mai convin daca alegem sa fim sau sa redevenim sanatosi. (Dr. Crina Veres)

Articole despre Crina Veres
Dr. Crina Veres - Noua Medicina Germana (TVR Cluj)
Dr. Crina Veres - S-a vindecat de cancer la colon si de leucemie!

Articole din Documentare:
Ananda Shankar lupta impotriva cancerului prin dans
Mooji - Laughing Buddha
Bioculinaria - Microalgele si Plantele de leac, Miracol si Viata
Amazonia - Vindecare cu plante sacre (Amazonia Healing With Sacred Plants, 2011)
Dr. Calin Marginean - Hipertensiunea arteriala
Dr. Lucian Marin - Cefaleea și migrenele
Cine esti tu... cu adevarat
Cum sa ai succes? Dormi mai mult.
Miguel Ruiz - Cele patru legaminte
La rascruce (Crossroads: Labor Pains of a New Worldview)