facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Restaurantul vegetarian Mandala

Recomandari

Am auzit din cand in cand zicala « Esti ceea ce mananci » dar secolul vitezei in care traim ne domina cu ritmul sau halucinant, iar alimentatia este din pacate printre primele elemente sacrificate. Mesele principale ale zilei ajung astfel fie rontaieli frugale, fie curse contra cronometru. De prisos sa spunem ca organismul nostru este primul care sufera, influentandu-ne randamentul si capacitatea de concentrare.
mandala
De aceea avem nevoie de locuri in care sa ne regasim alaturi de cei dragi, sa savuram in tihna preparate delicioase, din legume proaspete care isi pastreaza gustul autentic si bogat. Locuri in care nu mergem numai pentru a sta la masa, ci si pentru a ne delecta sufletul si a ne imbogati spiritul.

Un astfel de loc este Mandala Club. Restaurantul Mandala este conceput ca o oaza de spiritualitate in mijlocul unui Bucuresti agitat si grabit. Este un loc in care timpul capata rabdare, pentru ca mancarea se gateste cu drag si se savureaza in tihna, pe un fundal sonor relaxant. Ceaiurile aburinde, ecologice si aromate, completeaza experienta. Iar pentru ca toate cele 5 simturi sa se bucure pe deplin, nu exista nici urma de fum de tigara.

Pe langa restaurantul ovo-lacto- vegetarian cu preparate atent selectionate, Mandala dispune de o librarie de carti pe teme de dezvoltare spiritual. Magazinul cu produse naturiste si bio permite continuarea unei alimentatii sanatoase si acasa.  Periodic, se organizeaza cursuri si intalniri adresate celor care vor sa gaseasca raspunsuri la intrebarile esentiale ale vietii. Alte evenimente dragi sufletului cuprind seri de filme, expozitii, ateliere de creatie si seri muzicale.

Mandala nu se adreseaza doar vegetarienilor, ci tuturor acelora care isi doresc sa isi hraneasca si trupul si sufletul intr-un mod sanatos.

www.mandalaclub.ro

Articole despre


Articole din Recomandari