facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Profetiile de la Celestine (The Celestine Prophecy, 2006)

Filme artistice



"Profetiile de la Celestine" ("The Celestine Prophecy") reprezinta o aventura spirituala, un film mistic despre adevaruri care conduc umanitatea la evolutie si conectarea la energia universala. Descoperirea unor manuscrise vechi peruviene evidentieaza profetia Noii Epoci a Spiritualismului. Profetia si cele 9 pergamente prezic o noua trezire care redefineste viata umana si ofera o perspectiva catre o cultura complet spirituala pe Pamant. Plin de suspans si de aventura, filmul "Profetiile de la Celestine", iti incanta simturile si te face sa intelegi care este scopul tau pe Pamant. Invata cum te poti juca cu energiile.
celestine

In incercarea de a afla misterele celor 9 pergamente care aveau sa schimbe mentalitatile intregii lumi, John Woodson porneste in cautarea lor si treptat afla cat mai multe invataturi despre ele. Rezistent la inceput, sceptic si nesigur, John constata ca prin fiecare pas pe care il face, fiecare persoana pe care o intalneste, este condus catre o noua trezire. Prin aceasta detasare, el isi gaseste destinul si ajunge sa inteleaga sensul a ceea ce cauta de la inceputul aventurii lui in Peru.

Peisajul si cadrele prezentate te vor transpune intr-un loc cu totul special. Este uimitor cat de usor se poate intampla acest lucru, doar privind aceste imagini. Oricine ar trebui sa vada acest film si sa se convinga de frumusetea si de puterea lui de a schimba perceptiile si mentalitatile dupa vizionarea acestuia. Totul este spus si gandit extrem de bine, nimic din ceea ce pare a fi, nu este intamplator.

"În padurea tropicala din Peru s-a descoperit un manuscris vechi. În paginile lui sunt 9 viziuni cheie asupra vietii, viziuni pe care fiinta umana trebuie sa le înteleaga pe rând, una dupa alta, pe masura ce ne îndreptam spre o noua cultura pe Pamânt, o cultura complet spiritualizata."  (New York Time)

"O aventura captivanta, o poveste plina de actiune si suspans, o revelatie spirituala."
(Comonwealth Journal)

Articole despre film artistic