Dejunul Kollath - Gustari | SuntSanatos.ro
facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Dejunul Kollath

Gustari

Reteta este urmatoarea:

- se pun intr-un vas 3 linguri de faina integrala de grau peste care se pun 5 linguri de apa si se lasa 6 ore (de seara pana dimineata) la fermentat;

- in alt vas se pun 2 linguri de stafide care se acopera cu apa si se lasa peste noapte;


- dimineata se amesteca continutul celor 2 vase, fara sa se arunce apa si se rad peste acest continut 2 mere, se adauga 2 linguri de miere, 2 linguri de nuci pisate si 2 linguri de suc de lamaie, 5-6 migdale rase;

- se mananca dimineata.

Acestea sunt proportiile. Dvs. puteti consuma orice cantitate doriti, pastrand aceste proportii.

Articole despre


Articole din Gustari