facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cum functioneaza metaloterapia?

Alte terapii

In ultimii ani s-a demosntrat ca prin punerea unei bucati de cupru, aur, zinc sau plumb pe plielea omului are loc o schimbare a potentialului electric al pielii din acel loc, iar curentul circula de la metal catre piele. Prin folosirea argintului si a staniului potentialele devin inverse: curentul circula de la piele catre metal.


Iata de ce nu este recomandat sa purtati in acelasi timp bijuterii din aur si de argint.

Prin aplicarea unei bucati de metal pe punctele active ale canalelor, pe proiectiile lor si ale organelor in talpi sau in palme se poate suplini insuficienta sau elimina excesul de energie din organe.

Potrivit reprezentarilor contemporane, efectul terapiei se explica, in parte, prin contactul metalului cu pielea care formeaza un curent electric.

Solutiile din saruri ale aurului actioneaza distructiv asupra microorganismelor cauzatoare de boli, dar ele sunt foarte toxice. Cu toate ca medicina contemporana foloseste la scara larga preparate in compozitia carora intra aurul, acestea nu sunt indicate tuturor: la aproximativ 30% dintre bolnavii, acestea pot provoca complicatii.
de Larisa Gheorghe

sursa: topsanatate.ro

Articole despre


Articole din Alte terapii