facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Annette Larkins a gasit elixirul tineretii

Stil de viata

Anette Larkins, in varsta de 70 de ani, din Florida a uimit o lume intreaga. Desi este mama si bunica poti sa juri ca are maxim 30 de ani.

AnetteLarkins

Femeia spune ca a gasit elixirul tineretii si marturiseste ca nu a apelat niciodata la chirurgia estetica. Ea spune ca secretul consta in dieta pe care o respecta cu sfintenie inca de cand avea 27 de ani: este vegetariana si mananca doar fructe si legume crude, pe care le cultiva singura in propria gradina. Mai mult, ea colecteaza apa de ploaie pe care o bea ca atare si cu ajutorul careia isi prepara diverse sucuri.

"Mananc doar fructe, legume, nuci si seminte. Gradina mea e plina de legume si consum doar alimente crude. Nu pot manca alt tip de mancare. Diverse persoane il intreba pe sotul meu de ce este cu o femeie atat de tanara. Sunt o femeie energica, ma trezesc la 5.30 in fiecare zi si sunt plina de energie", a declarat Anette Larkins, care a publicat si o carte despre cum a trecut la dieta minune. Sotul femeii are 54 de ani si nu urmeaza acelasi regim ca si sotia lui, insa este mandru de faptul ca are o partenera de viata care pare sa nu imbatraneasca niciodata.

Se pare ca elixirul tineretii nu este chiar o poveste. În urma unui studiu, cercetatorii au descoperit ca extractul de fruct de rodie, care includea atat miez cat si coaja si semintele, duce la reducerea semnificativa a deteriorarii celulelor creierului, muschilor, precum si la efecte benefice asupra imbatranirii pielii.Articole din Stil de viata:
Angela Stokes - De doua ori mai usoara, de doua ori mai multa viata
Dirk Riske, un adevarat exemplu! S-a vindecat mancand doar CRUDITATI, iar de 25 ani este RAW VEGAN!
Ana Chiu - Povestea Mea De Revenire La Viata
Dr. Ovidiu Bojor - "Eu nu concep notiunea de batranete. Sunt vesnic tanar!"
Ramona Chivereanu - Pasionata de raw food
Leon Danaila - "Fiecare celulă umană este sfanta"
Zoltan, Sarmalele Reci: "Este natural pentru om sa fie vegetarian"
Dr. Edith Kadar - Vindecare prin invingerea traumelor
Olivia Steer dezvaluie secretele dietei sale
Andreea Raicu si noul ei stil de viata: vegetarian