facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

4 TOXINE din alimente care te INGRASA si te DEPRIMA

De evitat

Este adevărat, produsele chimice din alimente îngrașă. Ele sunt numite obezogene și determină organismul să stocheze grăsime, chiar dacă diminuăm consumul de calorii. Unele dintre substanțele chimice cresc numărul de celule grăsime, în timp ce altele măresc dimensiunea acestora, iar alte substanțe chimice influențează apetitul, pofta, volumul și modul în care corpul arde caloriile. Alte ingrediente sintetice ”lucrează” cu substanțele obezogene și ne ”ajută” să adăugăm kilograme și să ne simțim deprimați, chiar dacă noi considerăm că mâncăm sănătos.

prajituri

Vom enumera câteva substanțe chimice care ne fac să ne simțim grași și deprimați.

1. Arome artificiale și naturale
Aromele artificiale și naturale nu sunt decât produse ieftime, ele înlocuiesc pe cele adevărate și ne determină să mâncăm mai mult.
Stați la distanță de alimentele prelucrate, în special de cele care conțin arome artificiale, arome naturale, glutamat monosodic sau alți aditivi ca acidul glutamic liber procesat.

2. Pesticide
Suntem expuși la pesticide în fiecare zi, fără ca nici măcar să nei dam seama. Pesticidele perturbă sistemul endocrin al corpului uman și astfel devenim obezi. Cantități mici de astfel de substanțe pot perturba hormonii care controlează greutatea și interferând cu sistemul hormonal natural care reglează metabolismul, duce la o nouă creștere în greutate.

3. Hormoni de creștere si antibiotice
Animalelor crescute convențional le sunt date mai multe medicamente, hormoni de creștere, steroizi și antibiotice pentru a le îngrășa mai rapid si cu resurse putine. Reziduuri de la unele dintre aceste medicamente au fost găsite în probele de carne, așa că de fiecare dată când mănânci o friptură este ca si cum ai lua aceste medicamente de stimulare a creșterii. Aceste medicamente se crede că contribuie la epidemia de obezitate și sunt slab reglementate în SUA.

4. Îndulcitorii artificiali
Cercetătorii au descoperit că sucurile dietetice pot afecta bacteriile intestinale rezultatul fiind creșterea în greutate și mai mai mult. Aspartamul poate cauza depresie și modificări ale dispoziției. Încercați să evitați alimentele cu zahăr artificial și limitați consumul de zahăr.

Sursa: http://buynongmoseeds.com/4-common-chemicals-that-are-making-fullnessyou-fat-depressed/

Articole despre alimentatie nesanatoasa, obezitate, hormonide crestere, pesticide, chimicale, indulcitori